BRT Verslagen en info
BRT 2017 Einduitslag PDF Afdrukken E-mail

Beste BRT-deelnemers en supporters: de einduitslag van de BRT editie 2017 is gekend! We kregen dit jaar een mooie en spannende strijd te zien zowel bij de dames als bij de heren. Proficat niet alleen aan de welverdiende winnaars Karen en Geert maar aan iedereen die deelnam aan één van de BRT wedstrijden op onze agenda.

We gaan snel terugblikken op editie 2017 die toch enkele wijzigingen en rustig bekijken hoe we voor editie 2018 minstens even goed kunnen doen; een aankondiging over de BRT 2018 volgt dan ook binnenkort. En vergeet ondertussen niet in te schrijven voor onze Familiedag op zondag 15 oktober waar we onze winnaars nog even in de kijker zullen zetten. Tot dan!

Klik hier voor de einduitslag.

 
Grote delegatie Bonh Atleten in Trail des Fantômes 2017 PDF Afdrukken E-mail

22 Bonh atleten stonden afgelopen weekend aan de start van de 8ste editie van de befaamde Trail des Fantômes in La Roche.Voor de meeste Bonh atleten was dit de eerste kennismaking met het traillopen; een debuut dan meteen kan tellen gezien het zware parcours.

Lees meer...
 
2017: BRT tussenstand PDF Afdrukken E-mail

Na 5 BRT wedstrijden en de Running Store Duffel sponsorloop, is het tijd voor een korte evaluatie en tussenstand.

Met 5 deelnames op 5 wedstrijden blijft Nico het BRT klassement aanvoeren bij de mannen. De grote kleppers, met name Geert, aan een sterk seizoen bezig, en Luc Van De Sande schuiven dichterbij op 2 en 3.

Ook bij de dames blijft Lieve met 5 deelnames op 5 wedstrijden leider in het klassement. Karen Peeters, die dit jaar exclusief in Bonh-shirt aantreedt, blijft voorlopig op een stevige tweede plaats. Jana wint een plaatsje in het klassement en staat nu op 3.

Volgende wedstrijd op donderdag 25 mei: de Abdijentocht, die dit jaar van Tongerlo naar Averbode gelopen wordt. Ter info: met z'n 16km is dit een wedstrijd van CAT 2.

De voorlopige stand vind je door hier te klikken.

Ps.: de stand is op 4 mei aangepast n.a.v. een correctie van de uitslag van de 8km van de OHL Bosloop.

 
013: BRT wedstrijd 20 Dwars door Mechelen PDF Afdrukken E-mail

20130928 Dwars door Mechelen (4)Verslaggever:  Stephan Dockx

Dweiz deu Mèchele !

Traditiegetrouw stond met Dwars door Mechelen de afsluiter van het “BRT-seizoen” op het programma. Enkele duizenden atleten, een absoluut recordaantal dit jaar, waren afgezakt naar de Mechelse Nekker. Een opmerkzame parkeerwachter meldde dat hij voortdurend “geel/groene”         T-shirts had waargenomen en bijna een gasboete had moeten uitschrijven voor iemand met een dergelijke “outfit” die wel zeer luide hardrockmuziek had aanstaan in zijn wagen … .

Lees meer...
 
2013: BRT Wedstrijd 19 Vorselaar PDF Afdrukken E-mail

20130901 Monumentenloop Vorselaar (1)Verslaggever : Steven Van Lint

 

Vooraf: wat hebben we alvast geleerd vandaag? Dat de monumentenloop niet vertrekt aan het sportcentrum in Oostakker maar aan sportcentrum Oostakker. ‘T is maar één woord, maar gelijk ook een wereld van verschil (om exact te zijn: 50 km).

Komt daarbij dat er blijkbaar GPS-toestellen zijn die spontaan overspringen op het begrip ‘tweede thuis’. Immers, geef het domiclie in van Dirk V. en je komt tot stilstand aan café De Seats op de Berlaarbaan, “u heeft uw bestemming bereikt”.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 13