Aankondiging BRT editie 2017 PDF Afdrukken E-mail

Beste atleten,

"BRT" (Bonheiden Running Tour) is een regelmatigheidscriterium, open voor alle BONH AC atleten vanaf de categorie Junior. Na 9 jaar in zijn eerste vorm was onze formule voor de 10de editie aan vernieuwing toe, vandaar BRT 2.0 voor editie 2017.

In dit artikel vind je alle informatie!

Er is heel wat veranderd, zowel aan de agenda als het reglement.

Kort samengevat hebben we willen inspelen op enkele nieuwe trends in het lopen en getracht om enerzijds terug zoveel mogelijk deelnemers aan de start te krijgen van de BRT wedstrijden. Daarom staan er voor editie 2017 slechts 12 wedstrijden op de kalender. We hebben ook een grotere diversiteit aan wedstrijdvormen en afstanden willen aanbieden; zo werden er o.a. enkele Marathons en een trailevenement op de kalender geplaatst. Het Bonuspuntensysteem is eveneens hervormd: je kan nu nu een stijgend aantal bonuspunten verdiend worden voor elke extra deelname bovenop de zes basiswedstrijden. En we hebben "Sponsorpunten" ingevoerd voor wie in clubuitrusting deelneemt aan wedstrijden/evenementen georganiseerd door onze Shirt-sponsor (Running Store in Duffel); voor editie 2017 is dit bv de Paasloop in Duffel.

Daarnaast willen we in 2017 zorgen voor de nodige omkadering (aparte en gedetailleerde info volgt) door samen naar enkele sleutelwedstrijden toe te werken en te trainen met schema’s, aangepast aan ieders kunnen. We zullen ook transport en/of verblijf voor de deelnemers voor bepaalde wedstrijden samen organiseren.

 

In volgend documentje vind je alle details.

Het reglement vind je ook in het artikel achter deze link.

En de wedstrijdkalender met agenda en uitslagen, vind je achter deze link.